Loader
Maak nu je afspraak
 

Onze aanpak

Gezond afslanken met B-secret

Heb je een kilootje teveel of voel je je gewoon niet 100% in je vel? Een probleemzone dat maar niet wil weggaan of last van cellulite? Kom dan eens langs bij B-secret en ontdek onze oplossingen voor jouw probleem. Gezond afslanken Aalst? B-secret gaat voor een persoonlijke aanpak en begeleiding van A tot Z.

In hartje Aalst

Wij bevinden ons in het centrum van Aalst

Gratis
intakegesprek

Met een gratis lichaamsanalyse

Persoonlijke behandeling

Geniet van een behandeling op maat

Opvolging en voedingsadvies

Voor een optimaal resultaat

B-secret: jouw afslankingspartner en meer

Met expertise in verschillende methodes hebben wij de perfecte oplossing in huis om jouw probleem op te lossen. Zo is vetbevriezing een van onze expertises. Deze behandeling is perfect voor plaatselijke vetophopingen. Anderzijds hebben wij ook de ideale methode om je spieren te verstevigen. Ben je toch op zoek naar een oplossing voor overtollige kilootjes? Dan is een behandeling met de AVI-Slim de oplossing. Je hoort het al, enorm veel expertise onder 1 dak. Wil je graag terug in vorm geraken, spieren verstevigen of gezond afslanken? Maak dan snel je afspraak voor een gratis lichaamsanalyse en ontdek onze oplossingen!

Wat maakt B-secret anders?

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Daarom starten we altijd vanuit een lichaamsanalyse om de beste aanpak voor jou op te stellen. Niet iedereen heeft dezelfde noden of voor niet ieder probleem is er enkel maar een oplossing. Na het intakegesprek overlopen we samen de mogelijke methodes en geven we hier graag een woordje uitleg bij. Hierbij krijg je eerlijk advies over wat je mag verwachten. Nadien stellen we een persoonlijk plan op voor jou. Gedurende de hele behandeling begeleiden wij je ook met het juiste voedingsadvies en volgen wij je van dichtbij op zodat. Dat gaat de resultaten van onze toestellen enkel maar ten goede komen. Gezond afslanken was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak nu je afspraak voor een gratis lichaamsanalyse en dan vliegen we er straks samen in op weg naar de beste versie van jezelf!

Maak een afspraak en wij helpen je verder