Loader
Maak nu je afspraak
 

Compressietherapie

Compressietherapie met body wraps van Arosha

Heb jij ook last van het typische fenomeen: cellulites (sinaasappelhuid)? Of wil je graag je contouren verbeteren? Dan bieden wij jou de ideale oplossing: compressietherapie met bodywraps van Arosha! Tijdens een behandeling van 45 minuten kun je zorgeloos genieten van een ontspannende massage die jouw probleemzones aanpakt. Dankzij de combinatie van compressietherapie en body wraps zullen klachten zoals cellulites snel verdwijnen. Ben je op zoek naar een effectieve en pijnloze behandeling voor cellulites of om jouw contouren te verbeteren? Dan zijn de bodywraps van Arosha bij B-secret de oplossing!

Wat zijn de voordelen?

  • Vermindering cellulites
  • Contouren verbeteren
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Verhoging metabolisme
  • Detoxerend

Een impressie van de behandeling

Ben je benieuwd naar de effectieve behandeling van de body drainer in combinatie met Arosha body wraps? Ontdek het nu!

Hoe werkt de compressietherapie?

De compressietherapie (of pressotherapie) werkt door middel van de bodydrainer in combinatie met Arosha body wraps. Deze wraps zijn voorzien van actieve ingrediënten die zorgen voor een effectieve aanpak van vetten en cellulite. Tijdens de behandeling brengen wij body wraps aan op jouw probleemzones. Vervolgens neem je plaats, met je bodywraps aan, in het compressiepak. In het compressiepak vindt een wisselende luchtdruk plaats waardoor je kan genieten van een heerlijke massage. Natuurlijk is de behandeling meer dan een massage. Zo zal tijdens de kuur ook je metabolisme en bloedcirculatie aanzienlijk gestimuleerd worden.

Dankzij compressietherapie met bodywraps kun jij dus volop genieten van een heerlijke massage terwijl je vaarwel zegt tegen cellulite. Overtuigd van compressietherapie? Geef ons een seintje en kom de unieke massagetechniek zelf ontdekken!

Persoonlijke begeleiding en advies op maat

Bij B-secret kun je reken op tal van oplossingen voor jouw problemen. Bovendien geniet je bij ons van een persoonlijke aanpak en begeleiden we jou graag van A tot Z. Ben je benieuwd naar onze diensten zoals compressietherapie? Maak dan nu je afspraak via het contactformulier en geniet van een gratis lichaamsanalyse.

Prijs voor behandeling
8 sessies

€ 550

16 sessies

€ 995

Maak een afspraak en wij helpen je verder