Loader
Maak nu je afspraak
 

Vetbevriezing

Vetbevriezing met IceSlim

Heb jij ook last van plaatselijk vet? Ontdek dan snel onze vetbevriezing behandeling. De IceSlim behandeling is perfect om plaatselijke vetophopingen te bestrijden door middel van vetbevriezing. Dankzij cryolipolyse (vetbevriezing) gaan we de vetcellen te lijf door in te spelen op de gevoeligheid van de vetcellen bij koude. Je probleemzone wordt blootgesteld aan een intensieve en gecontroleerde koeling gedurende een uur. Bijgevolg zullen de vetcellen verdwijnen door het lymfesysteem en de lever. De vetcellen zullen tijdens de behandeling en binnen enkele dagen door het lymfesysteem verwijderd worden. Andere behandelde vetcellen zullen binnen enkele weken geëlimineerd door de lever. Dankzij deze techniek worden de vetcellen definitief verwijderd en je lichaam opnieuw gecontourd. Deze techniek kan op verschillende zones toegepast worden: buik, love handles, rug, benen, armen dijen… Vetbevriezing Aalst? Geniet van persoonlijk advies van B-secret

Wat zijn de voordelen?

  • Zichtbaar centimeterverlies
  • 20% tot 30% vetvermindering
  • Geen herstelperiode
  • Pijnloos

Een impressie van de behandeling

Kom nu meer te weten over de vetbevriezing behandeling en over ons afslankingscentrum!

Heb je nog vragen over deze behandeling? Stel ze dan gerust via het contactformulier!

Vetbevriezing met IceSlim

Heb jij ook last van een vetophopingen of probleemzones? Ontdek dan snel onze vetbevriezing behandeling. De IceSlim behandeling is perfect om plaatselijke vetophopingen te bestrijden door middel van vetbevriezing. Dankzij cryolipolyse (vetbevriezing) gaan we de vetcellen te lijf door in te spelen op de gevoeligheid van de vetcellen bij koude. Je probleemzone wordt blootgesteld aan een intensieve en gecontroleerde koeling gedurende een uur. Bijgevolg zullen de vetcellen verdwijnen door het lymfesysteem en de lever. De vetcellen zullen tijdens de behandeling en binnen enkele dagen door het lymfesysteem verwijderd worden. Andere behandelde vetcellen zullen binnen enkele weken geëlimineerd door de lever. Dankzij deze techniek worden de vetcellen definitief verwijderd en je lichaam opnieuw gecontourd. Deze techniek kan op verschillende zones toegepast worden: buik, love handles, rug, benen, armen dijen… Vetbevriezing Aalst? Geniet van persoonlijk advies van B-secret!

Het geheim onthuld

Vetbevriezing hielp al zovelen hun huid te verbeteren. Je zult versteld staan van jouw resultaten, die al zichtbaar zijn één dag na de behandeling. Kies je voor een gladde en egale huid? Dan is vetbevriezing Aalst hét cadeau voor jezelf. Heb je nog vragen over onze behandelingen? Neem snel contact met ons op en maak een afspraak!

Prijs voor behandeling
1 zone

€ 195

2 zones op 1 dag

€ 295

Maak een afspraak en wij helpen je verder