Loader
Maak nu je afspraak
 

AVI-Slim

Snel afslanken Aalst: met AVI-Slim

Wil je extra calorieën verbranden en snel afslanken? Of heb je nood aan een effectieve detox? Of misschien wil je wel gewoon even ontspannen en je energiepeil en lichaam terug in balans brengen? Met de AVI-Slim kan het allemaal. Eén sessie van 40 minuten staat gelijk aan anderhalf à twee uur joggen. Op die manier verbrand je zo’n 800 kcal. En jij hoeft maar één ding te doen: ontspannen. Het resultaat? Een zuiver, gezond lichaam en een ontspannen geest.

Wat zijn de voordelen?

  • Verbetert het metabolisme
  • Versnelt het afslanken
  • Werkt anti-cellulitis
  • Bevordert de calorieverbranding
  • Verbetert de bloedsomloop

Een impressie van de behandeling

Ben je benieuwd naar de revolutionaire werking van de AVI-Slim? Bekijk dan zeker de video over de behandeling!

Hoe werkt AVI-Slim?

In de AVI-Slimcabine heerst een samenspel tussen moderne infraroodtechnologie en traditionele Japanse toermalijntherapie. De infraroodstralen zorgen voor een diepe, aangename warmte op je huid en lymfestelsel. Daarnaast stimuleren ze je bloeddoorstroming en metabolisme. De toermalijnstenen zorgen terwijl voor een ontgiftende werking. Een natuurlijke, effectieve detox, zeg maar. De AVI-Slim infrarood-therapie is de ideale manier om snel af te vallen, je huid te verstevigen, het imuunsysteem te verbeteren en mentaal helder en alert te worden. Samen met een gezonde en gebalanceerde voeding is het dé manier om je beter in je vel te voelen! Snel afslanken op een gezonde manier? Geef ons een seintje!

AVI-Slim: voor iedereen

Snel afslanken? Of gewoon ontspannen en nieuwe energie opdoen? Met AVI-Slim kan het. De therapie is er voor iedereen die naast het sporten extra calorieën wil verbranden en zijn lichaam wil ontgiften op een verantwoorde manier. Wil jij je ook beter in je vel voelen? Dankzij de AVI-Slim of andere oplossingen? Neem dan nu contact op met B-secret en of maak een afspraak online.

Prijs voor behandeling
10 beurten

€ 400

20 beurten

€ 700

30 beurten

€ 900

Afslanken Gent

Maak een afspraak en wij helpen je verder