Loader
Maak nu je afspraak
 

Restart

Restart: zoveel meer dan een dieet!

Je metabolisme resetten en levenslang je ideale gewicht behouden, dat is waar Restart om gaat. Restart is een programma dat gezonde voeding combineert met een 100% natuurlijk voedingssupplement. Het Restart programma passen we aan op jouw doelen. Wil je 5 kg verliezen of eerder 30 kg? Met Restart bereikten we op alle niveaus al super resultaten.

Samen met Marijke, jouw Restart-coach, doorloop je de 3 fases van het Restart-programma: de ontgiftingsfase, de zoekfase en de leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools ter beschikking die je erbij helpen alles tot een goed einde te brengen. Een traject loopt, afhankelijk van je noden, 4 weken tot een jaar. Het einddoel van het traject is je streefgewicht behalen, maar ook en mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te houden.

e-fit & b-secret-274

Een overzicht van de 3 fases:

  • Fase 1: de ontgiftingsfase. Tijdens deze fase neem je elke dag een energetisch ampul die ervoor zorgt dat je hongergevoel afneemt en dat je vet sneller verbrandt. Na de eerste fase is de ampul niet meer nodig, dan haalt je lichaam energie uit gezonde voeding. Deze fase is het meest strikt, want er worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten uit je dieet. Zo gun je je maag en darmen rust. De eerste fase duurt twee tot zes weken, afhankelijk van je streefgewicht.
  • Fase 2: de zoekfase. We introduceren opnieuw bepaalde voedingsstoffen en gaan telkens kijken hoe je lichaam daar op reageert. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter van je boodschappenlijstje schrapt. Hoe lang deze fase duurt, is afhankelijk van jouw specifieke wensen.
  • Fase 3: de leeffase. Samen met je mentor bedenk je een realistisch plan dat je ook na Restart een stabiel gewicht garandeert.
Restart Dieet

Wil je graag persoonlijk advies? Boek jouw gratis intakegesprek 

Welke tools krijg je ter beschikking tijdens jouw traject?

  • De Restart ampulles: Deze neem je tijdens de eerste fase om jouw afslanktraject een kickstart te geven. Dit is 100% natuurlijk.
  • Restart handleiding: Hier vindt je alle informatie over hoe het restart traject verloopt. Dit overlopen we samen natuurlijk ook maar dit is jouw stok achter de hand.
  • Dagboek: In dit boekje maak je wekelijks jouw voedingsschema op. Dit overlopen we dan samen en we geven jou tips voor eventuele aanpassingen. Je doet het dus niet alleen!
  • Kookinspiratie: In dit receptenboek staan heel wat lekkere recepten die helemaal Restart proof zijn! Niemand zei dat Restart saai ging zijn.
  • Praktische tools: zoals een boodschappenlijstje en een kalender met motivatie
e-fit & b-secret-272

Wat zeggen onze klanten?

Maak een afspraak en wij helpen je verder