Loader
Maak nu je afspraak
 

Lymfedrainage

Lymfedrainage behandeling Aalst

Heb je regelmatig last van zware, vermoeide of gezwollen benen? Breng dan nu verlichting met de professionele lymfedrainage behandeling via de body drainer. Dankzij deze therapie versnelt de afvoer van je lymfevocht, lichaamsvet en afvalstoffen. Bovendien maakt lymfedrainage je huid strakker en steviger door middel van pressotherapie. Nog een pluspunt? Deze behandeling garandeert voelbaar en zichtbaar resultaat vanaf de eerste sessie! Ben je op zoek naar een professionele lymfedrainage behandeling Aalst? Geniet dan nu van de persoonlijke aanpak van B-secret!

Wat zijn de voordelen?

Vochtophoping benen
  • Ontgifting
  • Relaxerende therapie
  • Verlichting bij zware en vermoeide benen
  • Figuurcorrectie
  • Versteviging van het lichaam

Een impressie van de behandeling

Ben je benieuwd naar de werking van de Avi-slim? Ontdek het hier!

Persoonlijke lymfedrainage behandeling voor een optimaal resultaat

Om jouw probleemzones zo optimaal mogelijk aan te pakken, behandelen we je lichaam eerst met een lichaamsgel en serum. Vervolgens trek je een warmte-isolerende panty aan die je lichaamswarmte isoleert en de drainagewerking bevordert. Tijdens een sessie van 45 minuten geniet je van een wisselende werking van compressie en ontluchting op je lichaam. En het genieten mag je letterlijk nemen: dankzij deze wisselwerking zal je de drainage als zeer ontstressend en relaxerend ervaren! Ben je benieuwd naar de lymfedrainage behandeling? Kom dan vrijblijvend langs voor meer informatie!

B-secret: specialist in afslankingscentrum en meer!

Beloon je lichaam en maak snel een afspraak. Na een behandeling met onze professionals kun je onmiddellijk rekenen op resultaten – al na de eerste behandeling. In hartje Aalst verwelkomen wij jou graag voor advies op maat. Na een intakegesprek bekijken we welke van onze oplossingen het beste bij je noden past. Nadien volgen wij je wekelijks op. Indien gewenst, krijg je bij ons ook voedingsadvies. Heb je nog vragen over onze lymfedrainage behandeling? Aalst is je woonplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Prijs voor behandeling
10 beurten

€ 350

20 beurten

€ 650

30 beurten

€ 900

Maak een afspraak en wij helpen je verder