Loader
Maak nu je afspraak
 

EMslim

Een strak lichaam? Reken op de EMslim!

Droom je al een tijdje van een strak lichaam? Heb je last van hardnekkig vet of cellulitis die maar niet wil verdwijnen? 20 000 sit-ups of squats in 30 minuten? Dan is de EMslim dé ideale oplossing. Dankzij de geavanceerde elektrostimulatoren pluk je de vruchten al na een kuur van slechts 6 sessies van 30 minuten: een zichtbaar strakker lichaam, sterkere spieren en een betere bloeddoorstroming. Terug een strak lichaam? Geniet dan van een gepersonaliseerde behandeling bij B-secret!

Wat zijn de voordelen?

  • Natuurlijke figuurcorrectie en huidversteviging
  • Geen herstelperiode
  • Vermindering van cellulitis en vetophoping
  • Verbeterde bloed- en lymfcirculatie
  • Spieropbouw en vetafbraak in een behandeling

Een impressie van de behandeling

Krijg terug een strak lichaam dankzij de EMslim behandeling van B-secret. Ontdek de baanbrekende therapie nu!

Ben je benieuwd hoe wij je nog kunnen helpen? Neem dan zeker een kijkje op onze oplossingen pagina.

EMslim: een strak lichaam zonder moeite

Dankzij de baanbrekende behandeling kun je zonder moeite tegelijk vet verbranden en je spieren trainen. De hi-tech applicators richten zich op een heel specifiek lichaamsdeel: de buik, billen of bovenbenen. Door volledig pijnloze elektrische stimulatie trekken je spieren samen – vergelijkbaar met zo’n 20.000 sit-ups of squats. Die onwillekeurige samentrekkingen laten vrije vetzuren vrijkomen, met de afbraak van overtollig vet tot gevolg. Het is als een intensieve work-out! Het verschil? Jij hoeft niets te doen. Bij de inactieve training doet de EMslim al het werk. Voor spierpijn of andere vervelende bijwerkingen hoef je alvast niet te vrezen! Een strak lichaam Aalst? Kies voor afslankingscentrum b-Secret!

Afslanken en spieren kweken tegelijk

Sterkere spieren en een strak lichaam in slechts enkele weken? Ontdek de moderne technologie achter EMslim! Op korte tijd merk je meteen de resultaten: een strakkere huid, minder cellulitis én sterkere spieren! Interesse in de revolutionaire behandeling voor een strak lichaam? Begin je transformatie vandaag en maak snel een afspraak of neem contact op voor meer informatie!

Prijs voor behandeling
6 sessie (1 zone)

€ 600

6 sessies (2 zones)

€ 995

Maak een afspraak en wij helpen je verder