Loader
Maak nu je afspraak
 

Cryotoning

Cryotoning, toonbare verbeteringen

Heb jij ook last van een slappe huid, cellulitis of rimpels? Ontdek dan snel onze cryotoning-behandeling. De technologie werd ontwikkeld door experten op het vlak van huidverzorging en strijkt alle rimpels plat. Dankzij cryotoning behoren een slappe huid, cellulitis en rimpels voor goed tot het verleden. Neem jouw armen, benen en buik in handen. Geniet van een gladde en egale huid. Word één van de gelukkigen die kozen voor cryotoning en ervaar huidverbetering in een mum van tijd.

Wat zijn de voordelen?

  • Onmiddellijk zichtbaar resultaat
  • Gladde en egale huid
  • Unieke massagetechniek
  • Vermindert cellulite
  • Anti-rimpel

Een impressie van de behandeling

Ben je benieuwd naar de werking van de Avi-slim? Ontdek het hier!

Cryotoning behandeling: een unieke technologie

Onze cryotoning-behandeling maakt gebruik van een unieke massagetechniek. Door het gebruik van een applicator die koud afgeeft, produceert je huid extra collageen en elastine. Het resultaat? Een nog strakkere en gladdere huid. Ervaar onmiddellijk zichtbare resultaten die blijven verbeteren tot 2 weken na de behandeling. Een slappe huid, cellulitis en rimpels maken helemaal geen kans.

Maak snel jouw afspraak

Cryotoning hielp al zovelen hun huid te verbeteren. Je zult versteld staan van jouw resultaten, die al zichtbaar zijn één dag na de behandeling. Kies je voor een gladde en egale huid? Dan is cryotoning hét cadeau voor jezelf. Heb je nog vragen over onze behandelingen? Neem snel contact met ons op en maak een afspraak!

Prijs voor behandeling
slimming

€ 150

slimming kuur 5 sessies

€ 600

toning

€ 100

toning kuur 5 sessies

€ 400

cryo behandeling

Maak een afspraak en wij helpen je verder