Loader
Maak nu je afspraak
 

Body coach

Body coach: personal training bij B-secret

Wil je een slank en fit lichaam? Maar heb je niet genoeg tijd om te sporten? Maak dan nu kennis met body coach. Het personal trainings concept van B-secret zorgt voor een transformatie van jouw lichaam binnen 12 weken. Tijdens deze periode werken we samen met jou met twee toestellen: de power plate en EMslim. Samen gaan we voor een strakker lichaam! Bovendien zal je metabolisme enorm verhogen dankzij deze sessies. Gedurende 12 weken volgens wij wekelijks jouw gewicht op en krijg je gepersonaliseerd voedingsadvies. Resultaat? Een strakker lichaam en een betere botstructuur

Wat zijn de voordelen?

Trilplaat vermageren
  • Transformatie naar een slank & strak lichaam
  • Spierversteviging
  • Vetreductie
  • Vermindert cellulite
  • Huidversteviging

Een impressie van de behandeling

Ben je benieuwd naar de werking van de Avi-slim? Ontdek het hier!

De body coach behandeling in een notendop:

Tijdens de sessies body coach train je op de powerplate jouw lichaam op basis van mechanische trillingen. Dankzij de snelle contracties wordt 90% van je spiervezels gestimuleerd. Bij deze behandeling heb je tot 80% minder tijd nodig dan een standaard trainingsprogramma en worden jouw spieren minder belast. Daarom vermindert de kans op blessures aanzienlijk. Na de powerplate workout werken we de sessie af met een EMslim behandeling voor een optimaal resultaat. Wil je meer weten over ons body coach concept? Neem dan nu contact met ons op voor vrijblijvend advies en figuuranalyse!


Programma 12 weken:

  • 1 sessie powerplate 30min/week
  • 1 sessie EMslim 30min/week
  • voedingsadvies voor spieropbouw en vetafbraak
  • oefeningen voor bij je thuis

Voel je goed in je vel dankzij B-Secret!

B-secret is de oplossing voor al jouw lichamelijke wensen. Bij ons kun je terecht om af te slanken, spieren te verstevigen, cellulitis aan te pakken, contouren te verbeteren en om hardnekkig vet te verwijderen. Ben je op zoek naar meerdere oplossingen? Dan verwelkomen wij jou graag voor advies op maat en een gratis lichaamsanalyse. Samen met jou gaan wij op zoek naar de behandeling(en) die het beste bij jouw noden past. Ben je benieuwd naar onze oplossingen of body coach? Breng dan snel een bezoekje aan B-Secret in hartje Aalst!

Prijs voor behandeling
12 weken

€ 995

Vermageren Gent

Maak een afspraak en wij helpen je verder